top of page
  • Forfatterens bildeAndreas Torkildsen Hjertaker

Kjøp, helt enkelt.

Oppdatert: 14. mai 2023

Vi i DITY-teamet har alltid forbruker-brillene på når vi designer nye tjenester. Markedet etterspør muligheten til å enkelt dekke eksisterende behov med mer oversikt, færre klikk, og økt trygghet. For å oppnå sømløshet i bestillingsflyten tar vi noen bevisste design og teknologivalg. Derfor tar vi utgangspunkt i kun mobilnummer ved alle bestillinger.




Etter en rask SMS-verifisering og betaling med Vipps eller Stripe henter vi rett og slett resterende opplysninger om kunden fra våre betalingspartnere i henhold i til samtykke fra kunden. Slik blir det alltid enkelt og brukervennlig å bestille med DITYs tjenester.



Vipps

Norges sterkeste merkevare spiller på at betaling ikke bare skal være enkelt, men "veldig, veldig enkelt". Ja takk! Vi tar imot vipps-teknologien med åpne armer og utforsker nøye hvilke muligheter som kan oppnås i partnerskap med Vipps. Betaling med Vipps er en selvfølge for oss, og vi ser at omtrent 2/3 av alle kunder benytter Vipps i våre tjenester.


Men hva gjør vi når kunden ikke skal gjennomføre et kjøp? Løsningen ligger på Vipps Logg Inn hvor tjenesten desto enklere kan hente troverdige opplysninger fra brukeren, og brukeren slipper å fylle inn enda et skjema.



Stripe

I dag har Vipps 4,2 millioner brukere i landet, og 96 prosent av brukerne er aktive hver måned. Selv om vi skulle ønske det, så nytter det ikke å levere en tjeneste uten mulighet for konvensjonelle betalingsløsninger. Her kommer Stripe på banen, og imponerer oss til stadighet med nye integrasjoner. Visste du at man kan velge å betale med Google eller Apple Pay direkte gjennom Stripe? Ikke bare det, men Stripe identifiserer automatisk hvilken enhet du bruker for en mest mulig sømløs opplevelse. Aldri før har vi sett en betalingsløsning hvor vi kan betale like raskt og enkelt som med Vipps.



Faktura

I samarbeid med Vipps Logg Inn blir det enklere enn noen gang tidligere å gjennomføre kjøp med faktura. Utsalgsstedet kan også stole på opplysningenes integritet. Herfra integrerer DITY selvsagt faktura hele veien fra regnskapsprogrammet til nettbank og betalingsoppfølging. Flyten går bokstavelig talt helt automatisk for utsalgsstedet. Kunden på sin side får tilbud om fleksibilitet og tilitt som kommer bedrifter og spleiselag godt til gode.



Betalingsløsningene utgjør bare en andel av alle de bevisste valgene som utgjør en brukervennlig tjeneste. DITY går litt lenger for brukervennlige løsninger.

Kjøp, helt enkelt.


64 visninger0 kommentarer
bottom of page