top of page
grafiske figurer

Komplette nettløsninger

Vi spesialiserer oss på å levere full-stack forbrukerplattformtjenester for små og mellomstore bedrifter. Hvis du har lyst til å realisere et nytt konsept så har du også kommet til rett sted!

Front-end

DITY utvikler plattformer med React-rammeverket, og bruker TypeScript som en naturlig utvidelse av JavaScript for en mer robust kodebase. 

Vi fokuserer på å lage gjenbrukbare kompontenter, og kunden kan nyte effektiviserte utviklingsprosesser med et kodegrunnlag fra tidligere prosjekter. Med kompetanse innen interaksjonsdesign og UX sørger vi for at løsningene er brukervennlige og attraktive i marked som stadig stiller høyere krav til visuell profesjonalitet og merkevarebygging.

Forbrukerplattformene vi leverer går kontinuerlig gjennom testing i en iterativ prosess. I prosjektene leveres en funksjonell minimumsversjon (MVP), før vi utarbeider mer nyttig funksjonalitet etter avtale.

Back-end

Det er kun kreativiteten som setter grenser for verdien vi kan skape i back-end. Vi setter raskt opp en logisk databasestruktur og mikrotjenester som SMS-utsending, e-poster eller automatiske integrasjoner med tredjepartstjenester. 

DITY sitter på en bank av gjenbrukbare funksjoner som din bedrift kan nyte godt av. Innlogging med Facebook og Google, betaling med kort, Apple Pay, Vipps, og automatisk bilagsføring i Fiken er godt innenfor rekkevidde.

Ønsker du å designe en bransjeledende tjeneste for fleksible bestillinger med mulighet for endring av bestilling fra kundesiden med varsling, eller automatisk rapportering og oppfølging? Eller noe helt annet?

Ta kontakt!

Flere tjenester

Vi leverer helhetlige tjenester. I tillegg til full-stack programvareutvikling sitter selskapet også med kompetanse innen:

- Forretningsutvikling

- Markedsføring

- Analyse og strategi

- Regnskapsføring

Vi verdsetter en uforpliktende samtale, så ikke nøl med å ta kontakt!

bottom of page